AFFISCHWORKSHOP ONLINE 17/2 2021

Med Gatans Rum & Kalle Mattsson

Onsdag den 17 februari kl 18.00-20.00 bjuder Gatans Rum Affischmuseum in till en gratis affischworkshop online via Zoom tillsammans med Kalle Mattsson. Temat för workshopen är Krockar och möten och vi kommer att jobba med collage som teknik.

Gatans Rum och gästkonstnären Kalle Mattsson kommer att visa och prata om affischer och skaparprocesser samtidigt som deltagarna skissar på affischidéer eller bara lyssnar. Alla kan delta i workshopen, oavsett om en har mycket eller ingen erfarenhet av att skapa affischer.

Kalle Mattsson är en grafisk designer och illustratör som jobbar med alla möjliga typer av visuell kommunikation, från grafisk formgivning till serietecknande till animation. Kalle gillar att låta otippade faktorer kollidera med varandra och se vad som händer. Detta visar han inte minst i hans projekt ”Buffalo Bill Gates”.

Läs mer om Kalle och se hans verk här: http://studiokallemattsson.com

Projektet Buffalo Bill Gates: https://instagram.com/buffalo_bill_gates

Workshopen är gratis och anmälan sker senast 17/2 kl 12.00 på Eventbrite via denna länk: https://www.eventbrite.com/e/affischworkshop-online-172-med-gatans-rum-kalle-mattsson-tickets-139930490865

Där finns även mer information om workshopen.

Varmt välkommen!

Affischworkshop online 17/2 med Gatans Rum & Kalle Mattsson